Hastanede tecavüz!

Samsun'da çalıştığı özel hastanede görevli bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan şahsın yargılanmasına başlandı.Edinilen bilgiye göre, bir hastanede şirket işçisi olarak çalışan evli 2 çocuk annesi Ç.O. (29), yine aynı hastanede kendisini gibi ö

Hastanede tecavüz!

Samsun'da çalıştığı özel hastanede görevli bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan şahsın yargılanmasına başlandı.

Edinilen bilgiye göre, bir hastanede şirket işçisi olarak çalışan evli 2 çocuk annesi Ç.O. (29), yine aynı hastanede kendisini gibi özel şirket personeli olarak görev yapan H.A.'nın (32) kendisine gece nöbetinde hastanenin ameliyathanesinde tecavüz ettiğini iddia etti. Ç.O.'nun polise şikayette bulunması üzerine H.A., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınarak çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Hakkında "cinsel saldırı, mağdurunbeden ve ruh sağlığını bozacak şekilde cinsel saldırı ve nitelikli cinsel saldırı" suçlarından dava açılan H.A.'nın Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Tecavüz mağduru Ç.O., duruşmaya katılmadı. Kendini savunan H.A. ise iftiraya uğradığını söyledi. Duruşma Ç.O.'nun ifadesinin alınması için ertelendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel