"Hastalığınızı sağlıklı yaşayın"

Trabzon’da Diyabet(Şeker) günü nedeniyle Eğitim  semineri düzenlendi. KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde Dünya Diyabet (Şeker ) Hastaları günü nedeniyle Diyabet hastaları ve yakınlarının katıldığı bir seminer düzenlendi. .Seminerde Prof. Dr. Cihangir E

"Hastalığınızı sağlıklı yaşayın"

Trabzon’da Diyabet(Şeker) günü nedeniyle Eğitim  semineri düzenlendi.

 KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde Dünya Diyabet (Şeker ) Hastaları günü nedeniyle Diyabet hastaları ve yakınlarının katıldığı bir seminer düzenlendi. .
Seminerde Prof. Dr. Cihangir Eren ve Diyabet eğitim hemşiresi Nilgün Ahmetoğlu  diyabet hastalarını ve yakınlarını diyabet hastalığı konusunda katılımcıları bilgilendirdiler.
 
 Prof. Dr. Cihangir Eren yaptığı konuşmada seminere katılanların  yapılan seminerleri çevrelerindeki diyabet hastalarına duyurmalarını ve hastalıklarını sağlıklı yaşamaya teşvik etmelerini istedi.
 
Yapılan seminerde diyabet hastalarının yaşadıkları zorlukları anlattıkları kendilerini ifade ettikleri slayt gösterimi sunuldu. 
 
Daha sonra hastane çalışanları tarafından diyabet hastalarının davranışlarını konu alan bir tiyatro gösterisi sunuldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel