Hastalanan büfeciye ilgi büyük

 Trabzon’un Kahramanmaraş Caddesinde yılladır büfe işleten Adnan Çalık rahatsızlığı nedeni ile büfesini erken kapatmak zorunda  kaldı. Büfesinin kepengine ise “rahatsızlığım nedeni ile kapalıyım” yazarak evine gitti. Ne olduysa ondan sonra oldu. Adnan Çal

Hastalanan büfeciye ilgi büyük
 
Trabzon’un Kahramanmaraş Caddesinde yılladır büfe işleten Adnan Çalık rahatsızlığı nedeni ile büfesini erken kapatmak zorunda  kaldı. Büfesinin kepengine ise “rahatsızlığım nedeni ile kapalıyım” yazarak evine gitti.
 
Ne olduysa ondan sonra oldu. Adnan Çalık’ın sürekli müşterileri büfenin kapalı olduğunu görünce küçük not kağıtlarına geçmiş olsun dileklerini yazarak kepenge astılar, Çalık büfesinde yıllardır Milli Piyango bileti sattığı için bazı müşterileri ise “Adnan Abi Erken gel amorti çıktı” şeklinde esprili yazılar astılar.
 
Çalık’ın esnaf komşuları da geçmiş olsun dileklerini not kağıtlarıyla iletirken bazı müşterileri “Adnan abi 2013’ün büyük ikramiyesi sana mı çıktıda kaçtın” şeklinde espri yaptılar.
 
Bunun üzerine büfecinin sahibi Adnan Çalık'a ulaştık. Çalık sağlık durumun iyi olduğunu en kısa sürede iyileşip amorti bileti olan müşterilerinin ücretlerini vereceğini bildirdi. Ayrıca kendisine duyulan ilgiden ve geçmiş olsun mesajlarından oldukça memnun kaldığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel