Trabzon Kuyumcu ve Saatçiler Odası Başkanı Musa Başak, Trabzon Hasır Bileziği'nin patentli üretimine başlayacaklarını söyledi.
Trabzon Kuyumcu ve Saatçiler Odası Başkanı Musa Başak, Trabzon Hasır Bileziği'nin Coğrafi işaret olarak kabul edilmesi için Türk Patent Enstitüsü'ne (TPE) başvurduklarını ve bir ay içinde patentli hasır bileziklerin üretimine başlayacaklarını söyledi.
Trabzon Valisi Nuri Okutan, Kemerkaya Mahallesi'nde bulunan Halk Eğitim Merkezi Atölyesi'nde incelemelerde bulundu. Trabzon Kuyumcular ve Saatçilar Odası ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen kuyumculuk, altın ve gümüş işletmeciliği kursuyla ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Nuri Okutan, ev hanımlarını iş dünyasına kazandırmak, onlara bir meslek edindirmek amacı ile bu kursların düzenlendiğini ifade ederek Burada hem ev hanımlarımız kazanacak hem Trabzon kazanacaktır dedi.
Hasır bileziğine patent alınıyor
Trabzon Kuyumcu ve Saatçiler Odası Başkanı Musa Başak, Trabzon Hasır Bileziği'nin patentli üretimine başlayacaklarını söyledi.Trabzon Kuyumcu ve Saatçiler Odası Başkanı Musa Başak, Trabzon Hasır Bileziği'nin Coğrafi işaret olarak kabul edilmesi için Türk
Yayınlanma:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Bölgesel