Harşit'teki araç vinçle çıkartıldı

Sabah saatlerinde Gümüşhane Afet ve Acil Durum Yönetimi Müdürü Mesut Bayrak ve ekibi ile birlikte durum değerlendirmesi yapan yetkililer, bölgeye özel bir şirkete ait vinç istedi. Gelen vinç yardımı ile yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonunda suyun içind

Harşit'teki araç vinçle çıkartıldı

Sabah saatlerinde Gümüşhane Afet ve Acil Durum Yönetimi Müdürü Mesut Bayrak ve ekibi ile birlikte durum değerlendirmesi yapan yetkililer, bölgeye özel bir şirkete ait vinç istedi. Gelen vinç yardımı ile yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonunda suyun içindeki araç yol kenarına çıkartıldı. Aracın plakası suya düştüğü için motor ve şase numarasından yapılan incelemede aracın Alim Kandaz’a (56) ait 29 AK 255 plakalı araç olduğu belirlendi.

Kandaz, suda yapılan aramalarda bulunamazken, kullandığı aracı oğluna ait TIR’ın kasasında Samsun’a bakıma götürdüğü ve bakım sonrası kimseye haber vermeden dün Samsun’dan Gümüşhane’ye doğru yola çıktığı öğrenildi. Kandaz’a ait cesedi arama çalışmaları sürüyor.

Trabzon’dan Gümüşhane istikametine gitmekte olan araç Torul ilçesi çıkışındaki virajdan henüz belirlenemeyen bir nedenle gece yarısı Harşit Çayı’na uçmuş, bir görgü tanığı vatandaşın olayı ihbar etmesi üzerine kaza ortaya çıkmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel