Harp okulu gemileri Trabzon'da

Eğitim Filo Tilyası Komodoru Deniz Kurmay Kıdemli Albay Zekeriya Demircioğlu, Trabzon'a gelişi dolayısıyla valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Kıdemli Albay Demircioğlu ve beraberindekiler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının

Harp okulu gemileri Trabzon'da
Eğitim Filo Tilyası Komodoru Deniz Kurmay Kıdemli Albay Zekeriya Demircioğlu, Trabzon'a gelişi dolayısıyla valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Kıdemli Albay Demircioğlu ve beraberindekiler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Trabzon Valisi Nuri Okutan'ı makamında ziyaret ettiler.

Kıdemli Albay Zekeriya Demircioğlu, 172 öğrencinin gemide yaşam şartlarına alışmasını istediklerini belirterek, "Öğrencilere görevlerinin hatırlatılması ve astsubaylar tarafından icra edilen görevlerin fiili olarak uygulatılmasını planlıyoruz. Bununla birlikte öğrencilere görev yapacakları ve yaşayacakları ortamı sevdirmek istiyoruz.

Türk bayrağını denizlerde dolaştırmanın anlamını, Deniz Kuvvetleri ile ülkemizi temsil etmenin önemini ve kuralını göstermek amaçlarımız arasındadır" dedi.
Vali Okutan, Kıdemli Albay Zekeriya Demircioğlu ve beraberindeki komutan ve öğrencilere kitap hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler