TS'ye destek kampanyası

Trabzon ticaret ve Sanayi Odası, İl'deki meslek kuruluşları ve dernekler ile birlikte organize ettiği; 'Trabzonspor'a Desteğe Devam' isimli kampanyayı dün düzenlenen basın toplantısı ile başlattı.  Toplantıya KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbharim Özen, Gümüşhane

TS'ye destek kampanyası

Trabzon ticaret ve Sanayi Odası, İl'deki meslek kuruluşları ve dernekler ile birlikte organize ettiği; 'Trabzonspor'a Desteğe Devam' isimli kampanyayı dün düzenlenen basın toplantısı ile başlattı.

 

Toplantıya KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbharim Özen, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü İhsan Günaydın ve Mardin Atuklu Üniversitesi'nin Trabzonlu Rektörü Serdar Bedii Omay, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Sebahattin Arslantürk, DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, TSO Meclis Üyeleri ve meslek kuruluşları ile dernek temsilcileri katıldı.

 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda konuya ilişkin düzenlenen basın toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, Şubat ayında göreve gelen Trabzonspor yönetim kurulunun kurumsallaşma hamlelerini önemli transferlerle süslediğini ve Trabzon'a yeni bir heyecan getirdiğini söyledi.

 

Başkan Eren, kombine kartların satışı konusunda başta Valilik olmak üzere tüm kurumlardan destek istendiğini ve verilen desteğin taraftarların ilgisi ile birleşince rekor sayıya ulaştığını belirtti.

 

Şehirdeki heyecanın üst seviyedeyken, yapılan tüzük kongresine katılımın düşük olmasının toplumun bu tür kongreleri basite almasından ve gerekli ilgiyi göstermemesinden kaynaklandığına işaret eden Başkan Eren, “Bu artık dersler alınması ve değişmesi gereken bir durumdur” dedi.

 

Başkan Eren konuşmasında şu görüşlere yer verdi:
“Bizler Trabzon meslek kuruluşları ve dernekleri olarak; şehirde ve taraftarda var olduğu aşikar bu heyecana ortak olmak ve Trabzonspor Kulübüne maddi destek sağlama amacıyla Trabzonspor taraftarınca çok arzu edilen kısa mesaj kampanyasını başlatmış bulunmaktayız. Tüm Trabzonsporlular Turkcell, Vodafone ve Avea faturalı hatlarından 'TS' yazıp 6761'e göndererek Trabzonspor Kulübü'ne 5 YTL katkıda bulunabilirler. Mesajlar 2 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.”

 

Nurgül Günaydın

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler