Hani o verdiğin sözler, O şike anıtı nerede?

Trabzonspor’un şampiyon olduğu 2010-2011 yılında şike ile gasp edilerek Fenerbahçe müzesinde tutulan kupa aradan geçen uzun süreye rağmen hala gerçek yerine ulaşmadı.Bu süre içerisinde Trabzon’un önde gelen bir çok ismi kupa ile ilgili açıklamalarda bulun

Hani o verdiğin sözler, O şike anıtı nerede?

Trabzonspor’un şampiyon olduğu 2010-2011 yılında şike ile gasp edilerek Fenerbahçe müzesinde tutulan kupa aradan geçen uzun süreye rağmen hala gerçek yerine ulaşmadı.

Bu süre içerisinde Trabzon’un önde gelen bir çok ismi kupa ile ilgili açıklamalarda bulunurken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun kente verdiği vaat zihinlerdeki yerini hala kaybetmedi.

Geçen yıl 30 Mart yerel seçimleri öncesinde basın toplantısı düzenleyerek 2009-2014 yılları arasında yapılan projeleri açıklayan Gümrükçüoğlu bu toplantıda Trabzon ve Trabzonsporlular’a bir söz vermişti.  Toplantıda 2010-11 sezonunun şampiyonluk kupasının verilmemesine tepki gösteren Gümrükçüoğlu kısa süre içerisinde kupanın Trabzonspor’a verilmemesi halinde kente “ŞİKE ANITI” yapacağının sözünü vererek “Adaletsizliği anıtlaştıracağız” ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözlerin ardından 30 Mart 2014’te gerçekleştirilen yerel seçimlerde Başkanlık koltuğunun yeniden sahibi olan Gümrükçüoğlu aradan geçen 1 yılı aşkın süreye rağmen henüz sözünü gerçeğe dönüştürmedi.

Bu durum Trabzon ‘da büyük hayal kırıklığı yaratırken verilen sözlerin yanlızca seçim vaadinden mi ibaret olduğu yoksa Gümrükçüoğlu’nun bahsettiği “kısa sürenin” yılları mı kapsadığı merak konusu oldu.  Trabzonsporlu taraftarlar da bu konuda Gümrükçüoğlu’na sitem ederken Başkan’ın birçok konuda kente katkı yaptığını ancak Trabzon ve Trabzonspor için gurur meselesi olan “şike davasına” bir an önce gerekli hassasiyeti göstermesini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel