Hande Yener Maçka'da coşacak

Maçka Belediye Başaknı Ertuğurl Genç, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde festival ile ilgili bir açıklama yaptı. Festivalin gerçek anlamda uluslararası bir nitelik kazandığına vurgu yapan Başkan Genç, “Maçka geçmişinden gelen kültürel değerleriyle tam bir k

Hande Yener Maçka'da coşacak

Maçka Belediye Başaknı Ertuğurl Genç, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde festival ile ilgili bir açıklama yaptı.

 

Festivalin gerçek anlamda uluslararası bir nitelik kazandığına vurgu yapan Başkan Genç, “Maçka geçmişinden gelen kültürel değerleriyle tam bir kültür sanat şehridir” dedi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da çok dolu bir festival programı sergileyeceklerini belirten Başkan Genç, tüm vatandaşları Maçka festivaline davet etti.

 

Cumartesi günü kortej yürüyüşü ve halkoyunları guruplarının gösterileriyle başlayacak olan festival Pazar gün pop müziğin ünlü sesi Hande Yener konseriyle sona erecek. Festival de ayrıca Zülfü Livaneli, Feluka grubu sahne alırken, Erkan Ocaklı için de özel bir program hazırlandı. Festivain daimi konukları olan Sunay Akın ve Nihat Genç de söyleşileriyle programda yer alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler