Hamileyken serbest bırakıldı ama...

Samsun'da hamileyken hırsızlık yapan ve mahkeme tarafından doğum yapacağı için serbest bırakılan 19 yaşındaki genç kadın, doğum yaptıktan sonra yine hırsızlık için bir eve girince gözaltına alındı.Olay, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi.

Hamileyken serbest bırakıldı ama...

Samsun'da hamileyken hırsızlık yapan ve mahkeme tarafından doğum yapacağı için serbest bırakılan 19 yaşındaki genç kadın, doğum yaptıktan sonra yine hırsızlık için bir eve girince gözaltına alındı.

Olay, İlkadım ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evlerden hırsızlık yaptığı için bir süre önce yakalanarak gözaltına alın ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından hamile olup doğum yapacağı için serbest bırakılan 19 yaşındaki Gülcan G., 10 gün önce bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Gülcan G., bu kez İlknur A.'ya ait evin kapısını yanında getirdiği aparat ile açıp içeri girerek altın ve para aradı. Çalacak bir şey bulamayan Gülcan G., kaçarken apartman girişinde yakalanarak polise teslim edildi.

Gazi Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan Gülcan G., dilenmek için apartmanı girdiğini ileri sürdü.

Gülcan G., bugün çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel