Hamile kadının imdadı

Trabzon'da etkili olan kar yağışından dolayı yolu kapanan Uğurlu Mahallesi'ndeki evinde doğum sancıları başlayan Türkan Şahintürk'ün (26) yakınları, Trabzon 112 Komuta Kontrol Merkezini arayarak, yardım istedi. Bunun üzerine paletli kar ambulansı ile Uğur
Hamile kadının imdadı

Trabzon'da etkili olan kar yağışından dolayı yolu kapanan Uğurlu Mahallesi'ndeki evinde doğum sancıları başlayan Türkan Şahintürk'ün (26) yakınları, Trabzon 112 Komuta Kontrol Merkezini arayarak, yardım istedi.

Bunun üzerine paletli kar ambulansı ile Uğurlu Mahallesi'ne hareket eden sağlık ekibi, doğum sancıları başlayan Şahintürk'ü alarak, sahil kesiminde bekleyen ambulansa ulaştırdı.

Tam donanımlı ambulanstaki sağlık ekibince ilk müdahalesi yapılan Şahintürk, daha sonra Trabzon Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir