Hamile kadının acı sonu

EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında, hurdaya dönen araçta bulunan 7 aylık ikiz bebeklere hamile Gönül Şahin hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. Kaza, dün gece Keşan-Gelibolu yolunda meydana geldi. Bahçeköy sapağın

Hamile kadının acı sonu
EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında, hurdaya dönen araçta bulunan 7 aylık ikiz bebeklere hamile Gönül Şahin hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.
 
Kaza, dün gece Keşan-Gelibolu yolunda meydana geldi. Bahçeköy sapağında Kemal Şahin (38) yönetimindeki 34 KG 2626 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Özgür Şahin'in (36) kullandığı 22 FE 421 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada hurdaya dönen Özgür Şahin’in kullandığı otomobildeki 7 aylık ikiz bebeklere hamile olan Gönül Şahin (37), Merve Şahin (13) ve 7 yaşındaki ikizler Nursima ve Aysima Şahin ile Kemal Şahin’in kullandığı araçtaki 14 aylık bebek Ecrin Şahin, Hayriye Şahin (24) ve Zekiye Şahin (70) kaza kırım ekibi tarafından araçlardan çıkarılarak ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
HASTANEDE KURTARILAMADI
 
Yaralılardan ikiz bebeklere hamile olan Gönül Şahin, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Şahin’in karnındaki 7 aylık bebeklerin de yaşatılamadığı bildirildi. Kaza yapan otomobillerin sürücüleri kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, iki ailenin soy isimlerinin aynı olmasına rağmen herhangi bir kan bağı olmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel