Hami mağaza açılışına katıldı

Türkiye’nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, Trabzon'da Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasının açılışını gerçekleştirdi.Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı'nın yaptığı açılışta Bimeks Bölge Yöneticisi Abdulkadir Pektaş da hazır bulundu.Mağazan

Hami mağaza açılışına katıldı

Türkiye’nin ilk teknoloji perakende şirketi Bimeks, Trabzon'da Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı'nın yaptığı açılışta Bimeks Bölge Yöneticisi Abdulkadir Pektaş da hazır bulundu.

Mağazanın hayırlı olması dileğinde bulunan Mandıralı, Bimeks’in Trabzonspor’un sponsorlarından bir tanesi olduğunu belirterek, “Yaşamın içinde insanların olan ihtiyacı olan her şey Bimeks’te var. İnsanlarla bu özellikleri paylaşmak istiyorlar. Sizler de bu özelliklerden, ayrıcalıklardan faydalanın, kendinize değer katın. Hayırlı uğurlu olsun. Bimeks’e teşekkür ediyoruz bize destek verdiği için” dedi.

Bimeks Bölge Yöneticisi Abdulkadir Pektaş da 114. mağazalarını açtıklarını belirterek sektörde Türkiye'de birinci olmayı hedeflediklerini belirterek, “Türkiye’de şu anda 114 mağazamızı açtık. Hedefimiz 2015 sonunda 150 mağaza açmaktı ancak bu hedefe daha hızlı erişeceğiz. 2014 bitmeden 150 mağaza sayısına ulaşıp Türkiye’nin her yerinde olmayı hedefliyoruz” dedi.

Açılışa Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı’nın katılmasından büyük bir onur duyduklarını ifade eden Pektaş, “Trabzonspor başta olmak üzere Hami bizim gurur kaynağımız. Bize yaşattığı başarılar nedeniyle özellikle Trabzon halkı ve tüm Türkiye’nin gurur kaynağı. Biz Trabzonspor’un teknoloji sponsoruyuz. Ayrıca bir gönül bağımız da var Trabzon’a” dedi.

Tüm ürün gruplarda indirim yaptıklarını ifade eden Pektaş, “Tüm ürün gruplarında indirimimiz var. Küçük ev aletleri, beyaz eşya, hepsinde indirimlerimiz mevcut. Zaten piyasada en iyi fiyatları sunmaya çalışıyoruz. Bimeks genelde ilkleri yapan firma. Tüm her şeyde en iyisini yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Pektaş, Bimeks’in Electro World’ü satın alması ile ilgili olarak ise, “Electro World’ü satın aldık Tüm Türkiye ayağını. Büyüme hızımızı daha da artırdık. Bu ay da inşallah Darty'nin satın alınması söz konusu. İnşallah tamamlanacak olan devirlerini halledeceğiz. Türkiye’de adım adım inşallah sektörde birinci olmaya doğru ilerliyoruz. Türk halkına daha iyi şeyler sunmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Mağazanın açılış kurdelesi Trabzon Teknik Direktörü Hami Mandıralı ve beraberindekiler tarafından kesildi.

20140308aw028318_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel