''Halkın arasından ayrılmayız''

  AK Parti Trabzon Merkez İlce Başkanı Temel Altunbaş Trabzon Merkez Mahalle ve Köy proğramlarına ara vermeden devam ediyor.İlce yönetim kururlu üyeleriyle birlikte 5 gururp halinde Trabzon Mahalle ve köylerine ziyaretlerini sürüdürüyor. Altunbaş 'Seçim P

''Halkın arasından ayrılmayız''

 

 

AK Parti Trabzon Merkez İlce Başkanı Temel Altunbaş Trabzon Merkez Mahalle ve Köy proğramlarına ara vermeden devam ediyor.İlce yönetim kururlu üyeleriyle birlikte 5 gururp halinde Trabzon Mahalle ve köylerine ziyaretlerini sürüdürüyor.

 

Altunbaş 'Seçim Partisi değil halkın partisiyiz'

AK Parti Trabzon Merkez İlce Başkanı Temel Altunbaş ve yönetim kururlu üyeleriyle birlikte Sanayi, Değirmendere, Kalkınma mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Altunbaş bura da yaptığı konuşmada AK Parti'nin her zaman hareketli heyecanlı ve çalışkan bir yapısının olduğunun altını çizdi. Altunbaş  konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “AK Parti, 10 yıldır halkıyla ve halkı için Hakk için çalışan bir parti. Bu yolda çok hizmet ettik halkımız da bize gereken desteği her zaman vermiştir vermeye de devam ediyor. Bizler de bu onura layık olabilmek için durmadan çalışıyoruz. Bakın şu an ne seçim zamanı ne de referandum. Ancak bizler yine sizlerin arasında, sizlerleyiz. İşte bizim farkımız bu. AK Parti bir seçim partisi değildir. Halk tarafından kurulan ve tamamen de halkın olan bir partidir. Bu bağlamda bizler sadece seçimden seçime sizlere gelen bir anlayışa sahip değiliz. Zaten bu yüzdendir ki aranıza gelmede hiçbir endişe duymuyor ve sizlerin arasında alnımız ak, başımız dik bir biçimde gezebiliyoruz. Söz konusu başarıda en büyük payın kendilerine destek olan millette olduğunun altını çizen Altunbaş , konuşmasını şöyle sürdürdü; “AK Parti, kurulduğu günden bugüne kadar tek bir şeyi kendisine hedef seçmiştir; milletine hizmeT. Bu anlayışla yola çıkan iktidarımız, Türkiye’de 10 yılda büyük işler başardı. Bu başarıda tabii ki en büyük pay sahibi sizlersiniz. Çünkü halkımız yanımızda olmasa ve bize destek vermeseydi bizler bu güne kadar gelemezdik. Ancak şunu de söylememiz gerekir ki hizmet üretmeyen, halkı ile aynı dili konuşmayan hiçbir iktidar, varlığını devam ettiremez. Demek ki bizler halkımızın yanında onların anladığı dilden konuşuyoruz ki bugün hala tek başımıza iktidarız. Dolayısıyla AK Parti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman halkının yanında olmaya devam edecektir. Merkez İlce Teşkilatı olarak göreve geldiğimiz günden bu güne kadar Trabzon'u karış karış geziyoruz. bu gezilerde anlımız dik oalarak geziyoruz. Nedenide AK Partinin hizmet partsi olamsındandır.Eğer Ak parti halka hizmet yapmamış olsydı bu gün bizler Trabzıonu karış karış gezemezdik.Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar Trabzon'da en az mahallelerimize 3. turu yapıyoruz. buda gösteriyorki halkımız bizleri arasında görmek istiyor. Buda biz heyecan katıyor. AK Parti  zaten halkın kendisidir. Burada bu ziyaretlerde emeği gecen Merkezİ ilce yöneticileimize, Mahalle Başkanlarımıza. köye temsilcilerimize , Belde Başkanlarımıza teşekkür ediyorum.ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler