"Halkımız yine AK Parti'yi şampiyon yapacaktır"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Trabzon’un her ilçesinde halkın AK Partiye güveninin aratarak devam ettiğini belirterek “Halkımız noter tasdikli vaatlere inanmıyor. Noter tasdikinin de bir anlamı yok. Önemli olan vatandaşın güven duyma

"Halkımız yine AK Parti'yi şampiyon yapacaktır"
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Trabzon’un her ilçesinde halkın AK Partiye güveninin aratarak devam ettiğini belirterek “Halkımız noter tasdikli vaatlere inanmıyor. Noter tasdikinin de bir anlamı yok. Önemli olan vatandaşın güven duymasıdır. Halkımız bu tür ucuz vaatlere inanmıyor. Yine AK Parti’yi şampiyon yapacaktır” dedi.
 
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını değerlendirerek “Trabzon’un her ilçesinde halkımızın bizleri sevgiyle bağırlarına basması ve desteklerinin artarak devam edeceğini söylemeleri bizleri oldukça memnun ediyor. Her ilçemizde halkımızın AK Partimize güveni aratarak devam ediyor. Halkımız her şeyin farkında. İnsanımız eski Türkiye’de çektiği sıkıntıları unutmadı. Yeni Türkiye yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Dokuz seçimdir halkımızın desteği ile bu noktalara geldik. İnşallah onuncu seçimde de halkımız AK Parti’yi şampiyon yapacaktır. Bunu her gittiğimiz ilçede gözlemledik. Biz halkımıza çok güveniyoruz” dedi.
 
Muhalefet partilerinin seçim vaatlerini de eleştiren Muhammet Balta “ Halkımız ne noter tasdikli vaatlere inanıyor ne de boş vaatlere inanıyor. Noter tasdikinin de bir anlamı yok. Önemli olan vatandaşın güven duymasıdır. Halk için siyasetçinin sözü senettir. Trabzon bu tür ucuz vaatlere inanmaz. Bu tür vaatler seçim kazandırmaz. Aksine daha da gayri ciddi değerlendirmelere neden olur. Biz halkımızı hiçbir zaman yanıltmadık. Hükümetimiz hiçbir zaman boş vaatlerde ve yapamayacağı vaatte bulunmadı. Halkımız teraziye bakıyor, neler yapıldı görüyor ve en doğru kararı veriyor. Bunu da bizlere bu ziyaretlerimizde söylüyorlar. Biz kimseye çamur atmıyoruz. Kimseye yapamayacağımız sözler vermiyoruz. Biz vatandaşımıza hizmet için yola çıktık. Biz hizmeti önemseyen bir partiyiz ve Türkiye’nin her kesimine hitap ediyoruz. Önemli olan düşünmek değil, yapmak. Eğer yapıyorsanız farkınızı kanıtlamış olursunuz. Biz hayallerimizi ve rüyalarımızı anlatmıyoruz, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. AK Parti’nin iktidar oluşunda bunun payı çok büyük, her yerde varız ve her kesimden oy alıyoruz. Gerginliklerden uzak durarak örnek bir seçim propagandası sürdürüyoruz. Biz iktidar partisiyiz, sorumluluklarımızı çok iyi biliyoruz. Gerginliklerden siyasi rant elde etmek isteyenler olabilir.  Ama bundan toplum kaybeder. Biz siyasi kazanç elde etmektense toplum kaybetmesin diyoruz ve bu düşüncelerle yolumuza devam ediyoruz. 7 Haziran seçimleri hem Trabzon hem de Türkiye için çok önemlidir. Dünya’daki 1.5 milyar Müslüman için önemlidir. Bunun için tüm hemşerilerimiz sandık başına giderek oylarını kullanmalı. Bu çocuklarımızın, gençlerimizin, hepimizin ve ülkemizin geleceği için çok önemli.  Halkımızın bu bilinçle hareket edeceğinden hiç şüphemiz yok” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel