Halk AKP'yi Merkeze Taşıdı

22 Temmuz seçimlerinde AK Parti'nin milletin yoğun teveccühüyle yeniden tek başına iktidara gelişini değerlendirdi.

Halk AKP'yi Merkeze Taşıdı


22 Temmuz seçimlerinde AK Parti'nin milletin yoğun teveccühüyle yeniden tek başına iktidara gelişini değerlendiren AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın, Bu sonuç AK Parti'nin Türkiye'nin partisi oluşunun kanıtıdır dedi. Milletin istikrardan yana tavır sergilediğini ifade eden Aydın, AK Parti 4.5 yıllık iktidar süresinde yaptıklarıyla milletin terazisine çıktı.

 Boş vaatlerden uzak durdu, somut söylemlerle milletin hizmetinde olduğunu vurguladı. 2001 yılında millet eliyle kurulan AK PARTİ, millete tepeden bakmayışın meyvesini 3 Kasım 2002 tarihinde olduğu gibi 22 Temmuz 2007 tarihinde de aldı. Millet istikrar ve güvene tekrar vize verirken, millet iradesini hiçe sayanlara da cevap vermiş oldu. Bu seçim çatışmadan, kutuplaşmadan beslenen anlayışın millet nazarında hiçbir anlam ifade etmediğini de kanıtlanmış oldu dedi.

AK Parti'nin Türkiye'nin partisi olduğunu kaydeden Aydın, AK Parti merkez sağdan, merkez sola her kesimi kucaklamıştır. AK Parti artık merkezin tek adresidir. Bu yoğun teveccühten dolayı milletimize şükranlarımızı sunuyoruz açıklamasında bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel