"Haksızlığa karşı tek yürek hayde Trabzon"

 Trabzonspor Taraftarları, "Haksızlığa karşı tek yürek hayde Trabzon" sloganıyla Cumartesi günü düzenlenecek yürüyüşe tüm vatandaşları davet etti.Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde ortak açıklama yapan bordo-mavili taraftarlar, Cumartesi günü saat 14:00'de

"Haksızlığa karşı tek yürek hayde Trabzon"

 Trabzonspor Taraftarları, "Haksızlığa karşı tek yürek hayde Trabzon" sloganıyla Cumartesi günü düzenlenecek yürüyüşe tüm vatandaşları davet etti.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde ortak açıklama yapan bordo-mavili taraftarlar, Cumartesi günü saat 14:00'de Atatürk Alanı'nda başlayacak ve Beşiktaş maçının oynanacağı Hüseyin Avni Stadyumu'nda son bulacak 'Haksızlığa karşı tek yürek hayde Trabzon' sloganıyla düzenlenecek yürüyüşe bütün Trabzon halkını ve Trabzonsporluları davet etti.

Trabzonspor taraftar dernekleri, Yargıtay’ın verdiği şike kararına rağmen hem 2010-2011 şampiyonluk kupasının Trabzonspor’a verilmediğini belirtilerek şu ortak açıklamayı yaptı:

"Ne yapılırsa yapılsın mızrağın çuvala sığmadığı anlaşıldığından dava, komplo adı altında sulandırılmaya çalışılmıştır. Bu ülke, 6 yıl 3 ay hapis cezası alan bir kişiyi omuzlarına almış, kahraman ilan etmiş; hakkı yenen Trabzonspor’umuzun çığlıkları ise görmezden gelinmiştir. Şimdi de yaklaşan yerel seçimlerde adalet, hukuk, ahlak gibi kavramları gözardı eden tüm siyasi partiler adeta ağız birliği yapmışçasına şikecileri koruma altına alarak oy avcılığı yapmaktadırlar. UEFA, yargı ceza verdiğinde ülkemizin siyasileri nedense ülkede sadece Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım varmış gibi acınır vaziyette savunmaya geçiyor. Trabzonspor, bu ülkenin takımı değilmiş gibi davranıyorlar. Bizi hiçe sayana biz de yerel seçimde oy kullanmaya gitmeyerek tepkimizi göstermeyi düşünüyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel