'Hain saldırıyı nefretle kınıyorum'

 Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Hakkari’de biri Trabzonlu 8 askerimizin şehit edilmesiyle ilgili bir taziye mesajı yayımladı.Saldırının, sadece kahraman askerlerimize değil, insanlığın ve barışın da kalbine y

'Hain saldırıyı nefretle kınıyorum'

 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Hakkari’de biri Trabzonlu 8 askerimizin şehit edilmesiyle ilgili bir taziye mesajı yayımladı.

Saldırının, sadece kahraman askerlerimize değil, insanlığın ve barışın da kalbine yapıldığını vurgulayan Başkan Hacısalihoğlu, terörden medet umanları ve bu saldırıyı gerçekleştirenleri tarihin hiçbir zaman affetmeyeceğini vurguladı.

Başkan Hacısalihoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Dağlıca kesimindeki birliklerimize terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırıda biri Trabzonlu 8 askerimiz şehit olmuş, 16 askerimiz de yaralanmıştır. Bu saldırı ülkenin birlik ve beraberliğine yapılmıştır, ancak bu saldırıları gerçekleştirenler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır. Mehmetçiklerimizi ve birlik-beraberliğimizi hedef alan bu alçak saldırıları gerçekleştirenlerin vicdanlarda ve insanlığın temel değerlerine inanan yüreklerde hesabı çok ağır olacaktır. Maalesef bu saldırıları gerçekleştirenlerin içlerinde barışa ve kardeşliğe dair en ufak bir kırıntı kalmamıştır. Trabzon iş dünyası adına bu hain saldırıları nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler