Hacısalihoğlu görevi Köleoğluna bıraktı

Trabzon'da bölge oda ve borsalarının katılımıyla kurulan Trabzon Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi AŞ'nin (Trabzon ABİGEM) Başkanlığına, Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu seçildi.Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasından (TTSO) yapı

Hacısalihoğlu görevi Köleoğluna bıraktı

Trabzon'da bölge oda ve borsalarının katılımıyla kurulan Trabzon Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi AŞ'nin (Trabzon ABİGEM) Başkanlığına, Trabzon Ticaret Borsası (TTB) Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu seçildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasından (TTSO) yapılan yazılı açıklamada, Trabzon ABİGEM Genel Kurulu'nun Trabzon'da toplandığı belirtilerek, kuruluşundan bugüne kadar TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nun yürüttüğü Trabzon ABİGEM'in Başkanlığına TTB Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu'nun seçildiği belirtildi.

Açıklamada, Trabzon ABİGEM'in başkan yardımcılığına TTSO Başkanı Hacısalihoğlu, yönetim kurulu üyeliklerine de Artvin TSO Başkanı Kurtul Özel, Gümüşhane TSO Başkanı İsmail Akçay ile Of TSO Başkanı Erdal Saral'ın seçildiği kaydedildi.

Trabzon ABİGEM Koordinatörü Yunus Emre Katrancı'nın oda ve borsa başkanlarına bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında sunum yaptığı genel kurula, Rize TSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile Ordu TSO Başkanı Seyfi Sarı'nın da katıldığı aktarıldı.

12565.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler