Haber61.net'ten suç duyurusu

Trabzon’dan yayın yapan haber portalı “haber61.net” isimli internet sitesinin yayını yapılan sanal saldırılar üzerine durdurulurken, site yetkilileri Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’nda suç duyurusunda bulundu.Konuyla ilgili açıklama yapan Haber Portalı’nın
Haber61.net'ten suç duyurusu

Trabzon’dan yayın yapan haber portalı “haber61.net” isimli internet sitesinin yayını yapılan sanal saldırılar üzerine durdurulurken, site yetkilileri Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’nda suç duyurusunda bulundu.


Konuyla ilgili açıklama yapan Haber Portalı’nın Yetkilisi Tanju Akıncıoğlu, "www.haber61.net” isimli internet sitesine 9 Ekim Cumartesi gününden başlamak üzere “ddoss.syn.flood” saldırısı başladığını ve saldırı nedeniyle haber sitelerinin yayınının engellendiğini söyledi. Sanal saldırıyı yapanların bulunmasını isteyen ve Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunan Akıncıoğlu "İnternet sitemize 9 Ekim 2010 tarihinden bu yana 'ddoss.syn.flood' saldırısı başlamıştır. Yani aynı anda sitemize sahte olarak milyonlarca bilgisayardan ziyaretçi girişi yapılmakta, oysa tek bilgisayardan giriş yapılmakta ve çıkan IP'lerin çoğu sahtedir. Bu saldırı nedeniyle haber sitemizin yayını engellenmekte ve çok yüksek veri alanı bulunduğu için bu saldırı belge haline de getiremiyoruz. Bu saldırıyı gerçekleştiren ve haber sitesini kullanmamızı engelleyen şüpheli veya şüphelilerden şikayetçiyiz" dedi.
Öte yandan site sayfasında ise “Siteniz ‘haber61.net’ haber portalına saldırıda bulunanları şiddetle kınıyoruz. Haber alma özgürlüğünüzü kısıtlayarak, sizlere ulaşmamızı engelleyenlerin bir an önce bulunması için, yetkilileri duyarlı olmaya ve göreve davet ediyoruz. Suçlu veya suçluların biran önce bulunarak yüce Türk yargısı önüne çıkarılmasını talep ediyoruz. Gerekli hassasiyet gösterilene dek yayınımızı geçiçi olarak durdurduk. Özür dileriz” ifadeleri yer aldı.
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir