Haber61'in ajandasından....

 Kanuni ve Kemiğe BaşhekimTrabzon’da Başhekim kim olacak diye merak edilen Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Başhekimliğine Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Cem Aytekin atandı. Aytekin’in yerine ise aynı hastaneden Abdullah Cantür

Haber61'in ajandasından....

 

Kanuni ve Kemiğe Başhekim

Trabzon’da Başhekim kim olacak diye merak edilen Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Başhekimliğine Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Cem Aytekin atandı. Aytekin’in yerine ise aynı hastaneden Abdullah Cantürk getirildi. İki Başhekimi de tebrik ediyoruz.

Kofoğlu Ailesi Üzüldü

Çaykara merkezde yıllarca Çaykara Tur’un simsarlığını yapan Ali Kofoğlu yaşamını yitirdi. Cenazesi Çaykara’dan kaldırıldı. Cenaze merasimine akrabası duayen siyasetçi Şemsettin Kofoğlu ile çok sayıda seveni katıldı. Allah’tan rahmet diliyoruz.

İshal salgın boyutta değil!

Geçtiğimiz günlerde Trabzon’da hastanelere çok sayıda ishal vakası gelmesi üzerine açıklama yapan Trabzon Sağlık Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Müdürlüğü, İshal vakalarının günlük takip edildiği belirtti. açıklamada, “İshal vakaları normal seyrindedir. Mevcut vakaların aynı bölgeyi kapsamadığı farklı ilçe mahallelerde olduğu gözlemlenmiştir. Merkez ve ilçelerde şebeke kontrol noktalarından düzenli olarak alınan su numunelerinde suların uygun görüldüğü tespit edilmiştir” denildi.

Akçaabatlı Şairlerin Şiirleri Tanıtılıyor

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde şehrin muhtelif yerlerine Akçaabatlı önemli şairlerin şiirlerinin bulunduğu tablolar asıldı. Akçaabat Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce yaptırılan levhalar ile Ceyhun Atuf Kansu, Eyüp Sabri Lermioğlu ve Mustafa Yazıcı gibi şairlerin şiirlerinin bulunduğu tablolar şehrin sokaklarına takılmaya başlandı. Projenin devamında ise diğer şairlerin şiirlerine de yer verileceğini belirtilirken, vatandaşların bu şiirlere ilgisinin olduğu gözlendi.

Çapkınoğlu da kendini garantiye alıyor

Aklında fikrinde ve hedefinde TTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı yatanlar birden fazla meslek gruplarından aday olarak bir sıkıntıya uğramamak niyetindeler. Bunlardan biri de Ekrem Çapkınoğlu. Çapkınoğlu, Yılmaz Odabaş ile birlikte inşaat müteahhitleri grubundan seçime girerken beyaz eşyadan da Vestel bayiliğinden şirket olarak seçime giriyor. Hanefi Mahitapoğlu da öyle. Bu arada en büyük çekişme turizmcilerin arasında olacağa benziyor. Uzungöl’ü marka yapan İnanlar artık meclis üyesi olmak için aday olmaya karar verdiler. Onların karşısında da Özcan İlarslan var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel