Hababam sınıfı oyuncuları Görele'de

Hababam Sınıfı filminin oyuncuları Tuncay Akça, Ahmet Arıman ve Teoman Ayık, Görele Belediyesini ziyaret etti. 

Hababam sınıfı oyuncuları Görele'de
İlçeye gelen Hababam Sınıfı filminin 3 oyuncusu, Belediye Başkan Vekili Nahide Yayla ile bir süre sohbet etti, daha sonra Kemençe Kültür Evi'ni gezdi. 

Tuncay Akça yaptığı açıklamada, Hababam sınıfının 43 yıldır insanların gönlüne taht kurduğunu ve hala severek izlendiğini söyledi.

Karadeniz insanının samimi, içten, doğal ve misafirperver olduğunu ifade eden Akça, "Bizim ağabeylerimiz, 'Hababam Sınıfı' eski köz ateşinde pişen bir kahve misali' derler. Hababam Sınıfı eski közde pişen bir kahve misali güzel, tatlı, kırk yıllık hatırı varmış. Biz de 43 yıldır hala insanların gönlüne taht kurmuş ve her zaman zevkle, keyifle, dolu dolu seyredilen bir film. Bu halkın takdiridir. Amatör ruh, profesyonel düşünce." dedi.

Oyunculardan Ahmet Arıman da, Görele'de olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Hababam Sınıfı yıllarını arıyorum. Gidenlerimiz var biliyorsunuz. Bizim en önemli ağabeylerimizi, ustalarımızı kaybettik. Onların hatıralarını yaşatmaya çalışıyoruz." diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel