Gürültü kavgası: 2 yaralı

56 yaşındaki adam gürültü yaptıkları gerekçesiyle 16 ve 18 yaşındaki çocukları tabancayla vurdu.

Gürültü kavgası: 2 yaralı

Karabükte, 56 yaşındaki Kasım G., evinin bulunduğu sokakta motosikletle gürültü yaptığını iddia ettiği komşularının çocukları 16 yaşındaki B.A. ve 18 yaşındaki Ö.F.D.'yi ruhsatsız tabancayla ateş ederek yaraladı.


Olay, gece saatlerinde Yeşil Mahalle, Eğitim Sokak'ta meydana geldi. Kasım G., iddiaya göre B.A. ve Ö.F.D'nin motosikletle yaptıkları gürültüden rahatsız oldu. Kasım G., gürültü yapmamaları konusunda daha önce de uyarılarda bulunduğu gençlerle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Kasım G., tabanca ile ateş ederek B.A.'yı bacağından, Ö.F.D'yi ise göğsünden yaraladı. 

Silah sesleri üzerine sokağa çıkan vatandaşlar, kendi araçlarıyla yaralı gençleri Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. B.A., hastanadeki tedavisi ardından taburcu edildi. Ameliyata alınan Ö.F.D'nin de hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Polis, Kasım G.'yi olay yerinde gözaltına alırken, soruşturma sürdürülüyor.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel