Gürcü uyruklu bayan yaralandı
Alınan bilgiye göre, Akçaabat ilçesine bağlı Mersin beldesinin Saraçlar Mahallesi'nde Yavuz Bayraktar'a ait evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan Bayraktar'ın kayınvalidesi Gürcistan uyruklu Nadia Chenova (64),
Yayınlanma:
Alınan bilgiye göre, Akçaabat ilçesine bağlı Mersin beldesinin Saraçlar Mahallesi'nde Yavuz Bayraktar'a ait evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan Bayraktar'ın kayınvalidesi Gürcistan uyruklu Nadia Chenova (64), yaralandı.
Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan ve dumandan etkilenen Chenova, Akçaabat Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Yangın, Akçaabat Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yangının nedeni araştırılıyor.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.


