Gürcü toprağında Türk Cumhurbaşkanı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi temaslarda bulunmak üzere Gürcistan'a hareket etti. Gül, petrol boru hattına ilişkin görüşmelerde bulunacaklarını söyledi. Atatürk Havalimanı'nda hareketi öncesi basın toplantısı düzenleyen Gül'e Çalışma ve Sosyal Güvenli

Gürcü toprağında Türk Cumhurbaşkanı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi temaslarda bulunmak üzere Gürcistan'a hareket etti. Gül, petrol boru hattına ilişkin görüşmelerde bulunacaklarını söyledi.
 
Atatürk Havalimanı'nda hareketi öncesi basın toplantısı düzenleyen Gül'e Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan eşlik etti. Gül, Gürcistan'da yapacağı görüşmelerde güncel ve bölgesel konuları ele alacaklarını, ayrıca petrol boru hatlarına ilişkin olarak da görüşmeler yapacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler