Gürcü çetede 2 tutuklama

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri; bir süre önce Ortahisar İlçesi Çömlekçi semtine baskın düzenledi. Baskında Gürcistan uyruklu olan 4 kişinin yaşamış olduğu evde arama yaptı. Aramalarda  4 şahsın Trabzon’da lüks mağ

Gürcü çetede 2 tutuklama

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri; bir süre önce Ortahisar İlçesi Çömlekçi semtine baskın düzenledi. Baskında Gürcistan uyruklu olan 4 kişinin yaşamış olduğu evde arama yaptı. Aramalarda  4 şahsın Trabzon’da lüks mağazalardan hırsızlık yaptıkları ve çaldıkları malzemeleri bu evde sakladıkları tespit edildi.

Evde gözaltına alınan İ.P, N.T, M.P ve D.T  Emniyet müdürlüğüne getirildi. Buradaki işlemlerinin ardından Trabzon Cumhuriyet başsavcılığına sevk edilen şahıslardan İ.P ve N.T emniyetteki ifadelerinin tam tersi ifade verdi. Emniyette 4 kişi suçu üslenirken savcılıkta İ.P ve N.T olayları üstlendikleri öğrenildi.

Savcılık tarafından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilen İ.P ve N.T, tutuklanarak Bahçecik Ceza evine gönderildi. M.P ile D.T, ise sınır dışı edildiği ifade edildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler