Gürcistan Türkiye arası sigara çetesi

Haber61 – Haber Merkezi – Artvin’de 3 ay süren çalışma sonrası İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) 12 şahıs gözaltına aldı. Edinilen bilgiye göre; Artvin ile Erzurum arasında kaçak sigara şebekesi kuran şahıslar Gürc

Gürcistan Türkiye arası sigara çetesi

Haber61 – Haber Merkezi – Artvin’de 3 ay süren çalışma sonrası İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) 12 şahıs gözaltına aldı. Edinilen bilgiye göre; Artvin ile Erzurum arasında kaçak sigara şebekesi kuran şahıslar Gürcistan’dan getirdikleri sigaraları bu hatta sattıkları öğrenildi.

Polis ekipleri 10 binlerce paket sigaranın bu hatta her gün sevk edildiği bilgisini aldıktan sonra 3 ay süren bir çalışma yaptı. Çalışmalar sonrası şahısların Gürcü uyruklu 2 kişi ile irtibat kurdukları ve Batum’dan Türkiye’ye bavul ticareti ile kaçak madde soktuklarını tespit etti.

Hopa Cumhuriyet Savcılığından alınan izinle birlikte sabahın erken saatlerinde Erzurum ve Artvin’de yapılan baskınlarda 12 şahıs gözaltına alınarak Artvin Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Şahısların ev ve eklentilerinde yapılan armalarda ise 25 bin pakette kaçak sigara ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler