Günnar: Türkiye'ye en iyileri yaşatıyoruz...

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar  Haber61 TV’ye konuk oldu.30 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını hızla sürdüren AK Parti Trabzon teşkilatının lideri Adnan Günnar gündem ve seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu.Günnar konuşmasında:"Biz Ak

Günnar: Türkiye'ye en iyileri yaşatıyoruz...

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar  Haber61 TV’ye konuk oldu.

30 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını hızla sürdüren AK Parti Trabzon teşkilatının lideri Adnan Günnar gündem ve seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Günnar konuşmasında:

"Biz Ak Parti olarak 11 yıldır milletimizin teveccühü ile iktardayız. Adalet ve Kalkınma Partisi Türkiye’de yapılmamışları yaparak ilklere imza attı. Elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Görünen o ki bu seçimlerde de Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti yine seçimlerde önde olacaktır.

Türkiye, Orta Doğu ve Avrupa’da dikkat çeken bir ülke haline geldi. Avrupa’da büyükelçiliğimizin olmadığı ülke kalmadı gibi bir şey. Bu demektir ki Türk vatandaşı istediği ülkeye gidebilir ve hiçbir zaman mağdur kalmaz.

Türkiye'nin dost gördüğü ülkeler bu gelişimi engellemek için elinden geleni yapıyor. Her seçimde bir darbe girişiminde bulunmaktadırlar. Nitekim bunlarda hiçbir zaman etkili olamazlar. PKK terör örgütünün seçimlerde azmasını da buna en iyi örnek olarak gösterebiliriz. Ama Başbakanımız elini taşın altına koyarak çözüm sürecine imza attı. Ve 1 senedir hiçbir yasa dışı terör hareketi olmadı.

Son dönemde çıkan tapeler tamamı ile montajdır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’ın arasında geçen konuşmalarda en çok dikkat çeken tarafı ise, konuşma sonunda oğlunun ‘Babacım sadece evde 32 Milyon Euro kaldı. Onu da bir şekilde halledeceğiz.’ Demesi.  Buna biraz kafa yormak gerek. Bu para ne kadar yer kaplar? 17 Aralık operasyonunda ayakkabı kutularında çıkan paralardan çok yer kaplar.

Birde sürekli olarak zikir çekin namaz kılın onu yapın bunu yapın diyen bir cemaat nasıl olurda bir milleti dinler ve kaydeder? Bunlar cemaatin hepsine demiyorum. Bizimde dostlarımız kardeşlerimiz var cemaatten. Olabilir.

Bizim içimizde olupta siyasi görüşü Cumhuriyet Halk Partisi olanlar var. Bizim politikamızda her tarafı belli bir gruba ait zümreler ile doldrurup politika yapma isteğimiz yok. Biz herkese açığız bizi desteklesin desteklemesin.

dsc_0105.jpg

17 Aralık bizde bir tedirginlik oluşturmadı. Acaba bu dönem bize ne yapcaklar diye söze başlamıştım. Beklendik bir olay. Biz kendimize güveniyoruz Allah’a şükür. AK Parti'nin içerisinde yolsuzluk yapmaya niyetli insanlar olabilir mi? Olabilir. Biz çok büyük bir partiyiz. Ama ortada net bir belge olmadan bu komplolar yapılıyor. Bankaların içlerimi boşaltıldı. Hayır.  Erdoğan Bayraktar’ın çocuğu ile ilgilide iddianemeyi gördüğümüzde bundan hiçbir şey yok demiştim. Ve bir kaç gün içerisinde zaten serbest bırakıldılar. Serbest bırakılanların zaten elle tutulur bir suçlamaları yotu. Eğer suçlamaları varsa yargı gereken cezayı vermelidir.  Bunlar olabilir. Hırsızlık yapılacaksa işyerimizde bile soyulabiliriz. Tedbirli olmamız lazım. Ak Parti tedbirli olduğu için bunlar yapıldı. Hastaneler, yollar, okullar, kanal İstanbullar, köprüler, Marmaraylar yapıldı. Bunlar çok ciddi yatırımlar. Paralar biyere uçmadı gördüğünüz gibi. Yatırım yapıldı.

Bu hırsız CHP’de MHP’de AKP’de olabilir. Mesela MHP Milletvekili Koray Aydın’ın yüce divanda yargılanmasını ve aklanamsınıda göz önünde bulunduralım. Mesele kamuda aklanmaktır.

Benim AK Parti’de il başkanı olduğum dönemde hiçbir arkadaşımın ve yakınımın maddi çıkarı olmadı. Ben her gelene dedim. Bizden herhangibir öncelik beklemeyin. Tekniğiniz deneyiminiz neyse o olacaktır. Biz ihale işleri için buraya gelmedik. Allah’a hamdolsun biz böyle yapıyoruz bu işi. İl Başkanlığınıda biz isteyerek yapmıyoruz. Görev istenmez görevalınır diye yapıyoruz. Bir beklenti içinde değilim. Ben Başkanımı Milletvekilime Bakanıma Partililere güvendiğim için buradayım. Allah’a şükür maddi manevi bir beklentim yok. Biz ailelerimize güveniyoruz. Geldik 50 yaşına bu saatten sonra ne olacak. Burada hiçbir söylem ve olaylar beni ve arkadaşlarımı tedirgin etmedi.

Partimiz kurulduğundan beri Sayın Faruk Nafiz Özak ile Erdoğan Bayraktar ile birlikteyiz.

Bu ülkede ne yazıkki askeri vesaiyet vardı. 12 Eylüller 27 Mayıslar 28 Şubatlar… AK Parti iktidara geldikten sonra yapılmaya çalışılan organizasyonlar. Bunlar askeriyenin tüm fertlerini ilgilendiren bir durum değildi. Demokrasinin önünü kesmeye çalışan olaylardı.  Herkesin dikkatini çekecek dökümanlar silahlar cephaneler ele geçirildi. Biz emniyetin yargının yapmış olduğu çalışmaları dikkatlice izliyorduk. Darbe teşebbüsü veya darbe planlaması olmuş olabilir. Paralel yapılanma ile ilgili sıkıntımızın başladığı yere gidiyorum Öyle bir noktaya geldki hakikaten bir insan nası olurda 5 senede yargılanamaz. Düşünün ben yargılanıyorum. Benim işim gücüm var  bir hayatım var. Nasıl oluyorda 3 yıl geçiyor bir şey yok 4 yıl geçiyor bir şey yok. Sayın Başbakanımızda bu kadar uzun yargılamayı zaten rahatsızlığını bildirdi. Burada zaten bi yargı darbesidir. 

Sayın Başbakanımız bir genelkurmaybaşkanı tutuklanmamalıdır şeklinde açıklama yapmıştı.. İlker Başbuğ’un tutuklanmasını da hoşuna gitmediğini bildirmişti.

TÜM TÜRKİYE GİBİ TRABZON'UN DA SORUNU "TRAFİK"

Trafik sorunu kimsenin hoşuna gitmiyor. Tüm Türkiye'nin olduğu gibi Trabzon’unda sorunu. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığından Meydan ve Maraş’ta ciddi bir rahatlama oldu. Keşke Avrupa’daki gibi Türkiye’de de raylı sistem ile ulaşımı sağlayabilsek ama coğrafi yapımız buna uygun değil. Trabzon’da trafik çilesinin sona erdirilmesi gerekiyor. Raylı sistemle ilgili çalışmalar yapılıyor. Hafif raylı sistem rantabıl özelliği çok maliyetli olduğu için ilerleyen zamanlara bırakıldı. Erdoğdu yolunda sıkıntı vardı. Siyasi olarak bu işe bakarak hallettik. Şimdi sırada Boztepe yolu var. Zaten Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’da projelerini 10 Mart’ta kısmetse açıklayacak.

OLAYLAR ÇOK ABARTILDI!

Fenerbahçeli arkadaşlarım olaylar için ne olduki dediler. Bunlar bizim herzaman gördüğümüz şeyler olağan şeyler. Saha içinde hiçbir şey olmadı. Bu kadar abartılmamalıdır. Bunu ağır bir hadise oalrak  kıyaslamak sisterseniz diğer olaylarla karşılaştırırsak çok hafif şeylerdi.

Fenerbahçe bizim düşmanımız değil ezeli rakibimizdir. Onu yönetenlerin yaptıklarını bu takıma kesmek olmaz. Kupa bizim hakkımız. Federasyon bu işi yapabiliyorsa yapsın yapamıyorsa biz UEFA ve FIFA’ya başvururuz. Türkiye’de şike yasasını biz çıkarttık. Başbakan tuttuğu takımın başkanını hiç ayırt etmeden şike yaptı dedi ve yargıalttı.

Trabzon’u yeryüzünden silmeye kimsenin gücü yetmez."

dsc_0112.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel