Günnar ilçe başkanlarıyla Maçka'da toplandı

AKPart Trabzon il başkanı  DR. “Adnan Günnar ilçe başkanları ile Maçka'da bir araya geldiAK Parti Trabzon İl Başkanlığınca düzenlenen İlçe başkanları toplantısı Maçka ilçesinde gerçekleştirildi.  Toplantıya İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, İl Başkan Yardımcıl

Günnar ilçe başkanlarıyla Maçka'da toplandı

AKPart Trabzon il başkanı  DR. “Adnan Günnar ilçe başkanları ile Maçka'da bir araya geldi

AK Parti Trabzon İl Başkanlığınca düzenlenen İlçe başkanları toplantısı Maçka ilçesinde gerçekleştirildi.  Toplantıya İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, İl Başkan Yardımcıları Köksal Boz, Sait Gürsoy, Hayati Er, Erol Tosun İl yönetim kurulu üyeleri Ekrem Üçüncü,  Murat Çakır, Murat Güngör, Serap Ayvaz, İbrahim Kara, Ayşegül Yılmaz, AK Parti Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu ve on sekiz(18) ilçe başkanı katıldı.

Burada bir konuşma yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, “İlçe başkanları ile sık sık bira raya gelmeye özen gösterdiklerini belirterek" Bunun uyum ve koordineli bir çalışma için çok önemli olduğuna inanıyoruz. Her zaman istişare içersinde olduğumuz ilçe başkanlarımız ile ilçelerimizin sorunlarının çözümü için daha verimli ve programlı bir çalışma yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan bizlerden çok şey bekliyor.

Mardin’de yapmış olduğu konuşma bütün teşkilat mensuplarına ders niteliğindedir. Bu konuşmadan çok dersler çıkartarak çalışmalarımıza yön vermeliyiz. Her sandıkta 9 görevlimiz olacaktır. Hazırlayacağımız ekipler sandıklarda kuş uçurtmamalı. Seçimlerde sandıklara sahip çıkmamız lazım. Öyle sahip çıkacağız ki akşam sayımı tekrar yapacağız.

Başbakanımızın dediği gibi Sayım yapıldıktan sonra bakkal defteri gibi notları alıp gitmek yok, resmi tutanağı alacaksınız. Resmi tutanağı alan hemen direkt ilçesine iline buradaki resmi neticeyi bildirecektir.

Bunu yapmak zor değil. Bu doğrultuda çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeliyiz. Bu beklentiyi yerine getirmek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. İlçe başkanlarına adına söz alan Maçka İlçe Başkanı Koray Koçhan, toplantının anısına İl Başkanı Günnar’a plaket sundu.

 “GÜNNAR, YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA DA KATILDI”

 İl Başkanı Günnar ve beraberindekiler daha sonra AK Parti Maçka İlçe başkanlığı yönetim kurulu toplantısına katıldı. Burada bir konuşma yapan AK Parti Maçka İlçe Başkanı Koray Koçhan il başkanımızın yönetim kurulu toplantısına katılmasından büyük memnuniyet duyduk. Kendileri her zaman bizlerin yanında oluyor. Desteklerini esirgemiyor.

Bizler de teşkilat mensuplarımızla başta Genel başkanımız ve il başkanımıza layık olabilmek ve daha da başarılı olmak adına çalışıyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. Referandumda yüzde 68 genel seçimlerde yüzde 62 lik oy oranımız var. Bunu yerel seçimlere de yansıtarak Maçka’mızı AK belediyecilikle tanıştıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel