Günnar: Hedeflenen sayıya ulaşacağız

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, partisinin Akçabaat ilçe teşkilatında mahalle başkanları ile buluştu. Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı'na partililer büyük ilgi gösterdi. Cumhuriyet Tarihinin En Başarı Hükümetleri AK Parti Hüküm

Günnar: Hedeflenen sayıya ulaşacağız
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, partisinin Akçabaat ilçe teşkilatında mahalle başkanları ile buluştu. Mahalle Başkanları İstişare Toplantısı'na partililer büyük ilgi gösterdi.
 
Cumhuriyet Tarihinin En Başarı Hükümetleri AK Parti Hükümetleri
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, partisinin Akçabaat ilçe teşkilatında mahalle başkanları ile istişare toplantısında bir araya geldi. Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, AK Parti hükümetlerinin cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı hükümetleri olduğunu da vurguladı. Günnar, yeni anayasa, başkanlık sistemi ve çözüm süreci gibi Türkiye’nin önünü açacak projeler için AK Parti’nin büyük bir çoğunlukla iktidara gelmesi gerektiğini söyledi. 
 
Hedeflenen Milletvekili Sayısını İnşallah Meclise Göndereceğiz
Günnar, "Üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapalım. İlçede yapılan çalışmalarla örnek bir teşkilatız. Önümüzde bir seçim var. Her mahallenin geçmiş seçimlerde aldığı oy oranını artırmamız gerekiyor. Bizler bu seçimde  sizlerin gayreti ve üstün çalışmaları ile mahallelerimizde oylarımızı artırarak daha da başarılı olacağız. Sizlerin gayretleriniz ve çalışmalarınız ile AK Partinin başarılarına ortak olarak sorumluluk sahibi örnek partili ve vatandaşlık timsali olduğunuzu bizler çok iyi biliyoruz. Hedef 2023 dedik, kutlu bir yola hep birlikte çıktık. Biz bu ülkenin geçmişini çok iyi bilenlerle birlikte, ülkemize, milletimize hizmet etmek adına bu yola baş koyduk. Her seçim geldiğinde söylüyoruz; bu seçimler çok önemli diye. Fakat 7 Haziran seçimleri inanın daha da çok önemli. Teşkilat mensupları olarak mahalle mahalle, ev ev, bıkmadan, yorulmadan, hatırı sorulmadık insan, eli sıkılmadık kimse bırakmaksızın dolaşarak ülkemizin ve milletimizin geleceği için çok çalışacağız ve hedeflenen milletvekili sayısını inşallah meclise göndereceğiz" ifadelerine yer verdi. 
 
Herkesten elini vicdanına koyarak muhakeme yapmasını isteyen Günnar, 2002 yılı öncesiyle bugün arasında dağlar kadar fark olduğunu söyledi. Dünyada gayri safi milli hasılası 8-10 yılda dört misli artan hiçbir ülke olmadığını ifade eden Günnar, Türkiye’de her alanda iyileşmeler olduğunun altını çizerek AK Parti hükümetlerinin cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı hükümetleri olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel