Günnar; "Cumhurbaşkanlığı seçimi için.."

 Trabzon AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve ekibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için Trabzon’un Yomra ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.  Sabah saatlerinde Yomra pazarını gezerek burada vatandaşlar ve esnaflarla sohbet

Günnar; "Cumhurbaşkanlığı seçimi için.."
 Trabzon AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve ekibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adaylığı için Trabzon’un Yomra ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 
 
Sabah saatlerinde Yomra pazarını gezerek burada vatandaşlar ve esnaflarla sohbet eden Başkan Günnar, beraberindeki İl Yönetim Kurulu üyeleri, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, AK Parti Yomra İlçe Başkan vekili Ekrem Duman ile birlikte ilçe merkezindeki seçim gezisini sürdürdü. Vatandaşlardan Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Günnar, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. 
Günnar, burada yaptığı konuşmada “Cumhurbaşkanlığı seçimi için Yomra’dayız. Saygıdeğer halkımızla bir arada olmanın tekrar mutluluğunu yaşıyoruz. Trabzon AK Parti İl Teşkilatı olarak yeni bir Türkiye için milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan adına mücadelemiz devam ediyor. 2023’leri 2071’leri yakalayabilmek, 12 yıldır Cumhuriyet tarihinde emsali görülmemiş başarılara imza atmış milletin adamına destek olabilmek ve birinci turda yüksek bir oyla milletin teveccühünü alarak kazanabilmeyi sağlamak adına halkımızla bir aradayız. Burada gözlemlerimiz şu ki halkımızda neredeyse yüzde 98 oranında büyük bir destek görüyoruz. İnşallah bu sandığa yansıyacaktır. Elbette ki bizim gibi düşünmeyen insanlarda vardır. Ama biz bütün cumhuru yani tüm Türk milletinin başkanlığının seçileceği bu seçimde ülkenin geleceği için sadece Ortadoğu’nun güçlü lideri değil, dünyanın liderini Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. El birliği ile gayret edeceğiz. İnşallah bu seçim hayırlara vesile olacaktır” ifadelerini kullandı.
Başkan Günnar gezi boyunca vatandaşlara Başbakan Erdoğan’ın isminin yazılı şapka hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel