Günnar: Biz milletimiz için çalışırız

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, bundan önceki alışılmış belediyecilik anlayışından farklı olarak Trabzon'a hizmet için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.Günnar, MHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Özçelik'in Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrü

Günnar: Biz milletimiz için çalışırız

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, bundan önceki alışılmış belediyecilik anlayışından farklı olarak Trabzon'a hizmet için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Günnar, MHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Özçelik'in Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile ilgili söylediği "Meydan Parkına Heykelini Diksin" sözlerine tepki göstererek "Yapılan bu talihsiz açıklama Sayın Özçelik'e yakışmadı" dedi.

Günnar, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun iki yıllık başkanlık döneminde yaptıklarını anlattığı basın toplantısının ardından bir açıklama yaparak "Belediye Başkanı Meydan Parkına Heykelini Diksin" şeklinde eleştiri yapan MHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Özçelik'i eleştirdi. Yapılan açıklamayı talihsiz bir açıklama olarak gördüğünü ifade eden Günnar, şöyle konuştu: "Sayın Özçelik, Belediye Başkanı Meydan Parkına Heykelini Diksin" sözleriyle eleştiri yaptığını zannediyor. Oysa bu sözler geçmişten ders almamış politik anlayışını devam ettirdiğinin bir göstergesidir. Sayın Belediye Başkanımız Trabzon'umuzu yeniden inşa etmektedir. Kendisinin de belirttiği gibi Yıldızları değil gerçekleri vaat etmiştir."

Günnar, bundan önceki alışılmış belediyecilik anlayışından farklı olarak Trabzon'a hizmet için gece gündüz çalışma anlayışını gerçekleştiren Sayın Gümrükçüoğlu'nu ve çalışma arkadaşlarını tüm samimiyetiyle AK Parti olarak tebrik ettiklerini söyledi.

Günnar, Trabzon'a geldiği günden beri kefili oldukları Sayın Gümrükçüoğlu'nun heykelinin dikilmesi için değil halkımızın hayır duası için çalıştığını söyledi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun Sayın Başbakanımız, sayın bakanımız, sayın milletvekillerimizle ve teşkilatlardan aldığı güçle Trabzon tarihinde görülmemiş büyük projelere imza atmakta ve gerçekleştirmekte olduğunu ifade eden Günnar, şöyle konuştu: "Bugüne kadar yapılanları ve yapılmışları anlatabilmek herhalde MHP Merkez İlçe Başkanının daha önce hiç karşılaşmadığı bir işti. Belediyemizin yaptığı işleri ve projeleri rakip siyasi parti anlayışıyla bu şekilde eleştirmek ve hatta yermek en hafif ifadeyle siyasi hırsın gözlere perde çekmesi olarak adlandırılabilir."

Trabzon halkının Sayın Gümrükçüoğlu'nun çalışmalarının farkında olduğunu anlatan Günnar, sözlerine şöyle devam etti: "Biz, AK Parti olarak bu ülkede yaşayan siyasi tercihleri bizden farklı olan MHP'li, CHP'li, SP'li, DP'li tüm vatandaşlarımızın huzuru ve geleceği için çalışmaya ant içtik. Bu anlayışımızı Trabzon'da belediyemizin yaptığı çalışmaların yanı sıra hükümetimizin sağlık, spor, ulaşım, ekonomi, dış ilişkiler ve diğer alanlarda yaptığımız devrim nitelikli çalışmalarla gösterdik."

Belediye ve hükümetimizin çalışmalarıyla Trabzon'un ilerlediğini anlatan Günnar, sözlerini şöyle sürdürdü: "AK Parti hükümetinden önce MHP ve DSP'nin birlikte kurdukları hükümetin üç yıl bile dayanamadığını, Türkiye'nin bankalarının hortumlandığını, çuvallarla para götürüldüğü günleri, esnafın kepenklerini kapattığını, faizlerin yüksekliğini, enflasyonun uçmuşluğunu, belediye çalışanlarının maaşlarını alamadıkları günleri ve ülkenin ekonomik olarak sıfırı tükettiği günleri yeniden hatırlatmak gerekiyor."

AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, gayelerinin hizmet olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Otobüs fiyatına uçağa binildiğini, her türlü sağlık hizmetlerini Avrupa standartlarında aldıklarını, yaylalarına dahi asfalt yolda gittiklerini, Avrupa'nın en hızlı büyüyen ekonomisi, dünyanın gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerini bünyesinde barındıran G-20'nin en hızlı büyüyen üçüncü ekonomisine sahip olduğumuzu, enflasyonun Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiş rakamlara (yüzde 4'ün altına) düştüğünü, dış politikada dünyanın en önemli ülkelerinin başında yer aldığımızı, halkımızın desteği ile birlikte büyük hizmetler yaptığımızı ve daha çok yapacak şeylerin olduğunu yeniden hatırlatmak isterim. Bizim hedefimiz ve vizyonumuz 2023 yılında, Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türkiye'yi dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi içerisinde yer almasını sağlamaktır."

Hamaset yapmadıklarını anlatan Günnar, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz milletimiz için çalışırız. Mesnetsiz ve hamaset dolu sözlerle bir yerlere varılamayacağını gören muhalif siyasilere ne kadar çok ihtiyacımız var. Muhaliflerimizden daha iyi neleri yapabileceklerini ve var ise projelerini söylemelerini ayrıca Trabzon için yapılan ve yapılacak olan tüm projelere destek vermelerini de bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel