Gündem "Trabzon" koordinasyonu

Trabzon'da İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.     Trabzon Valisi Recep Kızılcık başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan Ekim ayı toplantısına, belediye başkanları, kaymakamlar, sivil toplum kuruluşları ile İl Genel Meclisi üyeleri katıld

Gündem "Trabzon" koordinasyonu

Trabzon'da İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.     

Trabzon Valisi Recep Kızılcık başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan Ekim ayı toplantısına, belediye başkanları, kaymakamlar, sivil toplum kuruluşları ile İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.     

Kentteki kamu yatırımlarını Eylül ayı sonu itibariyle değerlendiren Kızılcık, ''21 yatırımcı kuruluş, 14 ana sektör ve değişik alt sektörlerde 5,3 milyar lira toplam tutarı olan bin 702 adet proje üzerinde çalışmaları sürdürmüştür. Bu projeler için 2011 yılında genel, özel idare ve döner sermaye bütçelerinden toplam 425 milyon lira ödenek tahsis edilmiş olup, Eylül ayı sonuna kadar 281 milyon lira harcama yapılarak yüzde 66 nakdi, yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlanmıştır'' dedi.     

Yatırımların kamu sektörü itibariyle değerlendirilmesinde ulaşım sektörünün birinci sırada yer aldığını ifade eden Vali Kızılcık, eğitim sektörünün ikinci, genel idare sektörünün ise üçüncü sırada yer aldığını ifade etti.     

Toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgiler verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel