Gümüşhanelilerin stad isyanı

Gümüşhaneliler, 6 ay önce kendilerine verilen stad sözünün tutulmasını bekliyor.

Gümüşhanelilerin stad isyanı

Gümüşhanesporlu taraftarların stadyum isyanı artarak devam ediyor. TFF 2.Ligd emücadele den taraftarlar, aylardır süre gelen stad taleplerine olumlu ya da olumsuz cevap gelmemesine büyük tepki gösteriyor.

Ocak ayında Gümüşhaneye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın yeni stad sözünü hatırlatan taraftarlar, "Aradan 6 ay geçti ses seda yok.Stad talebi konusunda  şehrimizin önde gelenlerinden de destek istiyoruz.Bu iş sadece taraftarın istemesi ile olmaz.BAL liginde mücadele eden takımlara, 25-30 bin kapasiteli stadyumlar yapılırken , Gümüşhanede hala 4500 kapasiteli ilkel ve çağ dışı bir stadyumda maçlar oynanıyor. TFF 2.Lige yakışmıyor.Taraftar izlediği maçtan, futbolcu oynadığı toptan bir şey anlamıyor.Akustik yok, mimari rezalet, dağdan maç izleyenler  kötü görüntülere sebep oluyor ve rakiplerin alay konusu oluyor.Gümüşhaneye yeni stad konusunda Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaşılmasını ve TOKİ ye ve Gençlik  Spor Bakanlığına talimat verilmesini istiyoruz. " ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler