Gümüşhane'den kınama

 Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma sonucu şehit düşen 8 asker için taziye mesajı yayımladı. Başkan Canlı mesajında şunları söyledi:“Hakkari’de PKK’lı teröristlerle çıka

Gümüşhane'den kınama

 

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma sonucu şehit düşen 8 asker için taziye mesajı yayımladı. 

Başkan Canlı mesajında şunları söyledi:

“Hakkari’de PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 8 askerimizin acısını derinden yaşıyoruz. Terör örgütünün ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik düzenlemiş olduğu bu hain saldırılar hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaktır. Yapılan bu eylemler Türk Milletini beraber yaşama arzusundan vazgeçiremeyecektir. Aziz vatanımızın savunmasını yapmak için canlarını hiç çekinmeden feda eden şehitlerimiz sonsuza dek Türk ulusunun her zaman yüreğinde yaşayacaktır. Halkımızın huzur ve güvenini bozmayı ve ülkemizin kalkınmasını engellemeyi hedefleyen bu saldırıları esefle kınıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Aziz vatanımız uğruna kahramanca mücadele veren, bu uğurda gözünü bile kırpmadan canlarını ortaya koyan Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, şehit ailelerine ve Türk Ulusuna sabır ve başsağlığı diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel