Gümüşhane'deki patates şaşırttı!

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Mescitli köyünde bir vatandaş tarafından topraktan sökülen patates sosyal paylaşım sitelerinin en çok paylaşılanları arasına girdi.Gümüşhane Merkez Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Doğayı Koruma ve Yaban Hayatı İhtisas Der

Gümüşhane'deki patates şaşırttı!

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Mescitli köyünde bir vatandaş tarafından topraktan sökülen patates sosyal paylaşım sitelerinin en çok paylaşılanları arasına girdi.

Gümüşhane Merkez Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Doğayı Koruma ve Yaban Hayatı İhtisas Derneği Başkanı Fahri Demir, Mescitli köyünde patates söküm döneminde topraktan çıkardığı patatesin “insana” benzediğini anlayınca cep telefonu ile fotoğrafını çekti.

İnternette sosyal paylaşım sitelerinde bu fotoğrafı paylaşan Demir, fotoğrafın oldukça ilgi gördüğünü, patatesi insana benzetenlerin yanı sıra uzaylı yaratıklara benzetenlerin de olduğunu söyledi.
Demir, patatesi birkaç gün sonra haşlayarak yediklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler