Gümüşhane'de yoğun kar!

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinin yüksek kesimlerinde dün akşam etkili olan kar yağışının ardından 5 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Gümüşhane'nin yüksek kesimlerinde iki gecedir kar yağışı nedeniyle K

Gümüşhane'de yoğun kar!

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinin yüksek kesimlerinde dün akşam etkili olan kar yağışının ardından 5 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Gümüşhane'nin yüksek kesimlerinde iki gecedir kar yağışı nedeniyle Kelkit ilçesinde Obalar ve Çömlecik köy yollarının kapandığını söyledi. Yalçın, kış aylarında kimsenin yaşamadığı Güllüce, Kuşluk ve Kozoğlu köyleriyle birlikte ilçede toplam 5 köy yolunun ulaşıma kapandığını, ekiplerin sabah erken saatlerde karla mücadele çalışmalarına başladığını ve bir iki saat içerisinde yolların açılacağını söyledi.

Öte yandan geçen gece Zigana Dağı ve bölgesinde etkili olan kar yağışının dün gece Bayburt'a yakın köylerde gerçekleştiği, kapanan köylerin bu bölgede olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel