Gümüşhane'de yeni başkan işbaşında!

 AK Parti'den Gümüşhane Belediye Başkanı seçilen Ercan Çimen, mazbatasını alarak göreve başladı. Çimen, beraberindeki eşi Gülten Çimen, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, belediye meclis üyeleri ve partililerle Gümüşhane Adliyesi'ne geldi. Çimen,

Gümüşhane'de yeni başkan işbaşında!
 AK Parti'den Gümüşhane Belediye Başkanı seçilen Ercan Çimen, mazbatasını alarak göreve başladı.
 
Çimen, beraberindeki eşi Gülten Çimen, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, belediye meclis üyeleri ve partililerle Gümüşhane Adliyesi'ne geldi. Çimen, burada İlçe Seçim Kurulu Müdürü Şengül Levent'ten mazbatasını aldı.
 
Gümüşhane Belediyesi personeli tarafından belediye binası önünde karşılanan Çimen için kurban kesildi.
 
Eski Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, vatandaşın tercihini Çimen'den yana kullandığını belirterek, Çimen'e yeni görevinde başarı diledi.
 
Canlı, Çimen'in vadettiği projeleri gerçekleştirmesi temennisinde bulunarak, "Şehrimiz bundan kazanç duyacaktır. Keyif alır, memnuniyet duyarız ve her türlü katkıyı da yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Üç dönem Gümüşhane Belediye Başkanı olarak görev yaptım. 1999'da almış olduğumuz görevi noktalıyoruz. Bu dönem içinde yapmış olduğumuz hizmetler halkımızın gözü önündedir. Yeni belediye binası da bunlardan biridir" dedi.
 
Canlı, yapılan hizmetleri zaman içinde toplum ve tarihin değerlendireceğini vurgulayarak, "Görev sürem içinde emeği geçen, katkı koyan herkese müteşekkirim. Gümüşhane halkına şükranlarımı sunuyorum. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
 
Çimen, Canlı'nın kente güzel hizmetler yaptığını dile getirerek, şunları söyledi:
 
"Bu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Her zaman başkanımızın yanında ve destekçisi olduk. Bu süreçten sonra da başkanımızın başlattığı bütün projelere devam edecek ve onları bitireceğiz. Kendi projelerimizi de en kısa sürede hayata geçirip bitireceğiz. Bu süreçte başkanımızdan ve ekibinden de destek bekliyoruz. Bu şehrin şehremini, herkesin belediye başkanı olmak istiyoruz. Şehrimizi güzel ve yaşanabilir kent haline getirmeye çalışacağız."
 
Çimen, Canlı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel