Gümüşhane'de yaşlı duyarlılığı

 Gümüşhane Vali Yardımcısı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Cahit Karatepe, vatandaşlardan çevrelerinde yardıma muhtaç durumdaki yaşlıları kendilerine bildirmelerini istedi. Vakıf olarak rutin hizmetlerin yanında yaşlıları

Gümüşhane'de yaşlı duyarlılığı

 

Gümüşhane Vali Yardımcısı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Cahit Karatepe, vatandaşlardan çevrelerinde yardıma muhtaç durumdaki yaşlıları kendilerine bildirmelerini istedi. 

Vakıf olarak rutin hizmetlerin yanında yaşlıları da unutmadıklarını ve en zor zamanlarında yanında olduklarını ifade eden Karatepe, vakfın 3294 sayılı kanun kapsamında yürüttüğü ayni ve nakdi yardım faaliyetleri ile vatandaşlara hizmet etmeye devam ettiğini söyledi.

Vakıf görevlileri tarafından tespit edilen yoksul vatandaşlara yönelik yakacak, gıda ve diğer yardım çalışmalarını devam ettiğini, bunun yanında yaşlıları da unutmadıklarını ifade eden Karatepe, “Sayın Valimiz Dr. Yusuf Mayda’nın geldiği günden beri hassasiyetle üzerinde durduğu yaşlı vatandaşlarımız konusunda hassasiyetle çalışıyoruz. Toplum için büyük bir önem arz eden yaşlılarımız, toplumun manevi değerleridir. Onların en zor zamanlarında yanlarında olmamız bizler için bir görevdir. Elimizdeki imkanları kullanarak yardıma muhtaç kesime ulaşmaya çalışıyoruz. Bu konuda toplumun daha duyarlı olmasını ve bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilerek vakıf çalışanlarına yardımcı olmak için aşağıda bulunan irtibat numaralarına bilgi verilmesini rica ederiz. Gümüşhane Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı Telefon: 0 456 213 11 48 - 0 456 213 77 06” dedi.

 

gumus.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel