Gümüşhane'de turnuvalar başladı

 Gümüşhane’de Kurumlar Arası Masa Tenisi turnuvası 13 kurumun katılımı ile başladı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2013 yılı Masa Tenisi faaliyet programında yer alan il içi kurum ve kuruluşlar arası Masa Tenisi Müsabakaları 28 Mart tarihine kadar

Gümüşhane'de turnuvalar başladı

 

Gümüşhane’de Kurumlar Arası Masa Tenisi turnuvası 13 kurumun katılımı ile başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2013 yılı Masa Tenisi faaliyet programında yer alan il içi kurum ve kuruluşlar arası Masa Tenisi Müsabakaları 28 Mart tarihine kadar sürecek.

Aydın Doğan Spor Salonunda yapılan müsabakalara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Sağlık Meslek Lisesi, Kamu Hastaneler Birliği, Ceza İnfaz Kurumu, Torul Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü birer takımla, Emniyet Müdürlüğü ve Tekke Cumhuriyet Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ikişer takımla katılıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, müsabakalara katılan tüm kurum ve kuruluşlara başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler