Gümüşhane'de şüpheli hırsızlık!

 Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde faaliyet gösteren süt fabrikasında hırsızlık olayı gerçekleşti.  Edinilen bilgilere göre, mesai bitiminden sonra gerçekleşen hırsızlık olayı, sabah fabrika çalışanlarının işe başladığı saatlerde odaya girdiklerinde pencereni

Gümüşhane'de şüpheli hırsızlık!

 

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde faaliyet gösteren süt fabrikasında hırsızlık olayı gerçekleşti. 
 
Edinilen bilgilere göre, mesai bitiminden sonra gerçekleşen hırsızlık olayı, sabah fabrika çalışanlarının işe başladığı saatlerde odaya girdiklerinde pencerenin kırılmış bir şekilde açık olduğunu görmeleriyle fark edildi. Olayla ilgili olarak fabrika çalışanları, pencerenin bütünüyle kırılarak içeri girildiğini ifade etti. Pencerenin hemen altında bulunan kilitli yazarkasa çekmecesini ve çelik para kasasını sert cisimle zorlayıp açan kimliği belirsiz hırsız yada hırsızların 2 bin TL nakit para, 23 bin TL müşteri çeki ve 2 adet açık çeki çalarak kayıplara karıştığı bildirildi.
 
Gece meydana gelen hırsızlık olayında hırsızın dış cephede birçok cam olmasına rağmen direk kasanın bulunduğu odanın camını kırarak içeri girmesi şüphe uyandırırken, soygun günü fabrika kameralarının elektriklerinin kesilmesi de ve kayıt yapmıyor olması dikkat çekti. 
 
Polis, şüpheli hırsızlık olayından sonra incelemeler yaparak parmak izi aldığı olayla ilgi geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel