Gümüşhane'de suç örgütüne ağır darbe!

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, bir operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirirken, olayla ilgili 6 şahıs gözaltına alındı.KOM ekipleri tarafından Torul ilçesinde “Suç işlemek am

Gümüşhane'de suç örgütüne ağır darbe!

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, bir operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirirken, olayla ilgili 6 şahıs gözaltına alındı.

KOM ekipleri tarafından Torul ilçesinde “Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt faaliyeti çerçevesinde silahla yaralama, tehdit” suçları kapsamında organize suç faaliyeti içerisinde olan suç örgütlerine Torul ilçesi ile Kocaeli ve İstanbul'da operasyon yapıldı.

Operasyonda, Uzi marka 1 otomatik silah, 1 Glock marka tabanca, bu tabancaya ait 1 şarjör, değişik marka ve çaplarda 6 tabanca, 8 şarjör, 346 değişik çaplarda fişek, ruhsatsız pompalı 2 av tüfeği, 35 patlamamış fünye, 3 senet, 2 bıçak, 1 kurusıkı tabanca ve 2 kurusıkı şarjör ele geçirildi.

Operasyonda, Ş.K, O.K, B.K, E.Y.K, Y.Y.Ş ve İ.T. gözaltına alındı. Bu arada “Organize suç örgütü kurmak ve eylemde bulunmak ile silahlı yaralama ve tehdit” suçundan toplam 18 kişi hakkında soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler