Gümüşhane'de Sağlık Taraması

İlçeye bağlı Bulak köyünde sağlık taraması yapan görevliler, tarlada çalışan yaşlı kadının rahatsızlandığı haberi geldiğinde olay yerine gittiler

Gümüşhane'de Sağlık Taraması

İlçeye bağlı Bulak köyünde sağlık taraması yapan görevliler, tarlada çalışan yaşlı kadının rahatsızlandığı haberi geldiğinde olay yerine gittiler.

Doktor ve hemşireler rahatsızlanarak baygınlık geçiren yaşlı bayana müdahale ettiler. Yapılan müdahale ile korkulacak bir şey olmadığını ifade eden görevlilere, köylüler teşekkür ettiler. Tarlada yapılan acil müdahale ile kendine gelen yaşlı kadın neye uğradığını şaşırırken Ben ne zaman hastaneye geldim. Doktorlar ne zaman geldi diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

Sağlık Grup Başkanı Doktor Ulaş Aydoğdu.  Ekibimle gurur duyuyorum. Kendi branşlarında uzman olan arkadaşlarımız yaptıkları köy sağlık taramalarında meydana gelen herhangi bir olaya ve acil müdahale gerektiren konulara aktif olarak yetişebiliyorlar dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel