Gümüşhane'de 'pat pat' yuvarlandı

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde, yörede pat pat diye bilinen tarım aracı uçurumdan yuvarlanarak dereye düştü. Kazada, araç ve römorku üzerinde bulunan 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre ilçeye bağlı Demirciler köyünde Salih Narin (56) yönetimindeki

Gümüşhane'de 'pat pat' yuvarlandı

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde, yörede pat pat diye bilinen tarım aracı uçurumdan yuvarlanarak dereye düştü. Kazada, araç ve römorku üzerinde bulunan 4 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgilere göre ilçeye bağlı Demirciler köyünde Salih Narin (56) yönetimindeki pat pat, saat 13.15 sıralarında kontrolden çıkarak 40 metrelik uçurumdan dereye yuvarlandı. Araç ve römork üzerinde bulunan sürücü Salih Narin ile Recep (33), Mustafa (8) ve Kaya Yöndem (30) yaralandı.

Yaralılar, bulundukları yerden özel vinç yardımıyla çıkarılarak ambulansla Kürtün Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Yarlılardan durumu ciddi olan Mustafa, Kaya ve Recep Yöndem Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel