Gümüşhane'de otomobil tır'ın altında kaldı

 Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, bir Tır'ın otomobili altına alarak sürüklemesi sonucu çimento fabrikasında çalışan 2 mühendis hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre, saat 10.30 sıralarında meydana gelen kazada, Arzular

Gümüşhane'de otomobil tır'ın altında kaldı

 

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında, bir Tır'ın otomobili altına alarak sürüklemesi sonucu çimento fabrikasında çalışan 2 mühendis hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 10.30 sıralarında meydana gelen kazada, Arzular beldesinde bulunan çimento fabrikasından yola çıkan Murat Gülseven yönetimindeki 31 KY 343 plakalı otomobil, Gümüşhane-Bayburt karayolunun Yeniyol köyü geçişinde karşı yönden gelen Ümit Çelik (28) yönetimindeki 29 AF 435 plakalı Tır'la çarpıştı.

Çarpmanın etkisi ile otomobili yaklaşık 60 metre sürükleyen Tır, yol altında Harşit Çayı kenarında bulunan bir bahçeye kadar götürdüğü otomobili aşağı attı. Kazanın ardından olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin arından Tır sürücüsü Çelik ile otomobilin arka koltuğunda bulunan Yunus Çatıker (24) yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Otomobilin sürücüsü Gülseven ile ön koltukta oturan Mehmet Koçak ise olay yerinde hayatını kaybetti. Gülseven ile Koçak’ın sıkışan cesetleri Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından çıkarılarak Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otomobilde hayatını kaybeden Gülseven ve Koçak’ın Arzular beldesinde bulunan çimento fabrikasında mühendis olarak çalıştıkları öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel