Gümüşhane'de öğrenciler kayak yaptı

 Gümüşhane Torul ilçesine bağlı Zigana Dağı'ndaki Gümüşkayak Tesisleri sahibi Mehmet Eroğlu ile kayak sorumlusu Bayram Yakut, Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan 14 öğrenciye tatil hediyesi olarak kayak yapma imkanı sağladı.      Yakut,yaptığı açıklamada, sosy

Gümüşhane'de öğrenciler kayak yaptı

 

Gümüşhane Torul ilçesine bağlı Zigana Dağı'ndaki Gümüşkayak Tesisleri sahibi Mehmet Eroğlu ile kayak sorumlusu Bayram Yakut, Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan 14 öğrenciye tatil hediyesi olarak kayak yapma imkanı sağladı. 
     
Yakut,yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk kapsamında, yurtta kalan çocukları tesislere davet ettiklerini belirterek, ''Yurtta kalan çocuklar bizim de çocuklarımız. Eroğlu ile görüşerek, çocuklarımıza Zigana'da kayak yapma imkanı sağlamak istedik. Çocuklarımızın güzel bir gün geçirdiler'' dedi. 
 
   
Eroğlu, zaman zaman bu tür faaliyetlerde bulunacaklarını ifade ederek, ''Yurtlarda kalan çocuklarımızın da kayak yapma, diğer çocuklar gibi eğlenmeye hakları olduğunu unutmuyoruz. Çocuklar, kızak ve kayaklarla karın tadını çıkardılar. Onlar gibi bizde mutlu olduk'' diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler