Gümüşhane'de mazot hırsızlığı

 Gümüşhane’nin Torul ilçesinde dün gece meydana gelen motorin hırsızlığı teşebbüsü yarım kaldı. Şantiyedeki araçlardan motorin çekmek için hazırlıklı gelen hırsızlar Jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Harmancık köy

Gümüşhane'de mazot hırsızlığı

 

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde dün gece meydana gelen motorin hırsızlığı teşebbüsü yarım kaldı. Şantiyedeki araçlardan motorin çekmek için hazırlıklı gelen hırsızlar Jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Harmancık köyü Harşit 5 Köprüsü mevkiinde faaliyet gösteren bir inşaat firması şantiyesine gece 02.00 sıralarında gelen şüpheliler, şantiyede bulunan park halindeki harfriyat kamyonlarının yakıt depolarından motorin çalmak istedi.

Bu sırada inşaatta çalışan işçiler tarafından fark edilen şüpheliler malzemelerini bırakarak 61 TU 818 plakalı Transporter marka araçları ile Torul istikametine dolayı kaçmaya başladı.

 Motorin çalmak için kullandıkları 4 adet bidon, 2 adet teneke ile araçların deposundan motorin çekmek için kullandıkları 5 parça farklı uzunluktaki hortomu olay yerine bırakan şüpheliler, Torul İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından takibe alındı.

E.D, O.B, M.B ve M.D isimli şüphelilerin kaçış istikametinde gerekli emniyet tedbirlerini alan Jandarma ekipleri Torul ilçe merkezinde hırsızları kıskıvrak yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından Adli Kontrol Denetim Serbestliği uygulaması ile serbest bırakıldılar. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel