Gümüşhane'de kaza; Ölü ve yaralılar var

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Tekke köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane’den merkeze bağlı Kırıklı köyüne giden köy muhtarı Hasan Yağız (66) yönetimindeki 29 AE 325 plakalı otomobil Tekke köy

Gümüşhane'de kaza; Ölü ve yaralılar var
Gümüşhane’nin merkeze bağlı Tekke köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane’den merkeze bağlı Kırıklı köyüne giden köy muhtarı Hasan Yağız (66) yönetimindeki 29 AE 325 plakalı otomobil Tekke köyü Kalebibi mevkiinde, bölünmüş yolun karşı tarafında bulunan akaryakıt istasyonuna dönmek için aniden manevra yaptı. Bu sırada Yağız’la aynı yönde giden Adem Murat Öktem (35) yönetimindeki 29 AE 739 plakalı kamyonet, aniden kendi şeridine dönen otomobile duramayarak çarptı.
 
Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan Gümüşhane Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi İzzet Aşkın (62) ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü Yağız, kamyonet sürücüsü Öktem ve kamyonette yolcu olarak bulunan Kadir Yüzüak (18) hafif şekilde yaralandı.
 
Kazanın hemen ardından ağır yaralı Aşkın’a o sırada yoldan geçen bir ambulanstaki sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yapıp duran kalbini çalıştırdı. Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Aşkın’ın kalbi burada yeniden durunca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Gümüşhane’de sevilen bir insan olan Aşkın’ın vefat haberini alan yakınları ve sevenleri olayın duyulmasının ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne akın etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler