Gümüşhane'de kaza: 3 yaralı

 Gümüşhane'nin merkeze bağlı Kırıklı köyünde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre Gümüşhane’de plastik doğrama işi yapan bir firmaya ait Muhammet Ali Köprülü (27) yönetimindeki 29 AF 270 plakalı kamyonet

Gümüşhane'de kaza: 3 yaralı

 Gümüşhane'nin merkeze bağlı Kırıklı köyünde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Gümüşhane’de plastik doğrama işi yapan bir firmaya ait Muhammet Ali Köprülü (27) yönetimindeki 29 AF 270 plakalı kamyonet Kelkit’ten Gümüşhane’ye dönerken karayolunun 36.kilometresi Kırıklı köyü geçişinde yolun yağış nedeniyle kayganlaşması sonucu kontrolden çıkarak önce elektrik direğine çarptı, ardından da dereye uçtu.

Saat 19.40’da meydana gelen kazada araçta bulunan Hayri Köprülü (65) ve Mustafa Yıldırım (20) hafif sıyrıklarla atlatırken, aracın altına sıkışan sürücü Köprülü İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılarak 112 Acil Servis ambulanslarıyla Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kırıklı köyü sakinleri aynı yerde tam bir ay önce kaza olduğunu, Kelkit'ten gelen arıcıların dereye uçtuğunu ve 3 kişinin yaralandığını hatırlatarak sürekli kazanın meydana geldiği bölgedeki Sağlık Ocağının atıl duruma dönüştüğünü, yol boyunca meydana gelen kazalara daha hızlı müdahale için köydeki sağlık merkezinin yeniden aktif hale getirilmesi talebini yineledi.
Öte yandan kazada yaralanan 65 yaşındaki Hayri Köprülü 22 Mayıs 2012 tarihinde de Trabzon'a giderken Maçka ilçesinde Değirmendere deresine aracıyla uçmuş ve azgın suların içinde uzun süre kurtarılmayı beklemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler