Gümüşhane'de kaza: 1 ağır yaralı

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.Edinilen bilgiye bugün sabah saatlerinde Gümüşhane-Erzurum karayolu, Gümüşhane şehir çıkışı olan Bağlarbaşı Mahallesi Devlet Su İşleri mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isteyen üniversite ö

Gümüşhane'de kaza: 1 ağır yaralı

Gümüşhane’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye bugün sabah saatlerinde Gümüşhane-Erzurum karayolu, Gümüşhane şehir çıkışı olan Bağlarbaşı Mahallesi Devlet Su İşleri mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isteyen üniversite öğrencisi Murat Yurtseven (24), M.E. (32) yönetimindeki 29 AD 175 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon’dan çağrılan Hava Ambulansı ile Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edilen Yurtseven’in Gümüşhane Üniversitesi’nde öğrencisi olduğu, Ankara’da oturan ailesinin yanından bu sabah Gümüşhane’ye geldiği ve DSİ misafirhanesine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalıştığı öğrenildi.

Öte yandan sürücü M.E.’nin gözaltına alındığı öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel